De 5 grootste tassentrends van dit seizoen


Nieuw seizoen, nieuwe tas, toch? Omdat je naast je oude vertrouwde everyday tas (je weet wel, die waar je je hele hebben en houden in stopt, die je af en toe moet ‘opruimen’ en die eigenlijk al aan zijn eind is) toch ook wel een trendy exemplaar moet hebben. En omdat dat trendy exemplaar zomaar eens je nieuwe go-to tas kan worden.

Dit seizoen biedt in ieder geval genoeg keus. Wij zetten de 5 grootste tassentrends voor je op een rijtje.

1. De Bucket Bag

mija.creatorsofdesire.com

Draag hem om je schouder of dwars over je lichaam. De bucket bag (of: buideltas) heeft een rugzak vibe, maar dan net wat chiquer. Ideaal dus voor je laid-back look. Nog een pluspunt: dit is echt zo’n tas waar je heerlijk alles in kan gooien en mee kan sleuren. Ideaal om mee te nemen naar een festival deze zomer!

 

2. Animal Kingdom

whowhatwear.com

Ja, daar zijn ze weer. De tijgers, luipaarden, zebra’s en slangen mogen dit seizoen ook op je tas niet ontbreken. Een dierenprint tas zorgt direct voor een upgrade van een basic look, en geeft wat extra oomph aan een little black dress. Er trendy uitzien was nog nooit zo gemakkelijk.

 

 

3. Unchain my bag

carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

Geen paniek, je hoeft huis niet gelijk een Chanel boy bag aan te schaffen. Gelukkig zijn er zat alternatieven die vriendelijker zijn voor de portemonnee en minstens net zoveel instant elegantie aan je outfit geven. Ja, chain bags are here to stay, dus zorg dat je dit seizoen echt zo’n kekke crossbody tas met ketting paraat hebt.

ESPRIT Lena S Shoulderbag

 

4. Mini bag, maximum impact

gastrochic.com

Wij moesten ook even met onze ogen knijpen. De nieuwe it-bags zijn (ienie)mini. Maar geen zorgen, je mobiel en je portemonnee passen er gewoon in.

Bovendien, minder groot = minder gewicht = minder belasting voor je arme schoudertjes. Want zeg nou zelf, hoeveel procent van wat je dagelijks in je tas stopt heb je ECHT nodig? En oja, moeten we nog uitleggen hoe cute deze net-geen-barbie-formaat tassen eruit zien?

 

 

5. La vie en rose 

whowhatwear.com

Dit seizoen zetten we onze roze bril op. Als de zacht- en koraalroze tassen van dit seizoen je geen zin in de lente geven weten wij het ook niet meer. Perfect voor bij je zomerse outfit. Denk boyfriend jeans, een wit overhemd, je nieuwe pilotenbril en een lieflijk lichtroze crossbody tas voor een prettige mix van boyish en girly.

Ben je niet zo van roze? Alle pasteltinten maken dit seizoen furore, dus keuze genoeg

Meer inspiratie nodig? Check onze pinterest voor de laatste streetstyle en de nieuwste tassen en-  schoenentrends.

Wat is jouw favoriete tassentrend?

No related posts.

No related posts.

Ik reageer

*


*

Reageer: