We love Clarks! En jij?


Een lange en veelbewogen geschiedenis, die in 1825 van start ging en werd onderbroken door reizen en vernieuwingen, staat aan de basis van de mythe van het merk Clarks, dat wordt gedragen door modellen als Desert Boots of Wallabee. 40 jaar na het ontwerpen van deze onvergetelijke modellen, terwijl het label Clarks Originals met zorg de stijl en het ontwerp cultiveert die het succes van het huis zijn, richt het merk Clarks zich opnieuw op vandaag en op morgen. Lakleer, hoge hakken, pumps, lage laarzen en meisjesachtige schoenen voor vrouwen, derbyschoenen, molières en mocassins voor mannen: de vormen en materialen zijn net wat moderner en ludieker.

Het Spring-Summer 2015 Seizoen van Clarks is volledig geslaagd! Trendy sandalen, sleehakken, mooi leder, onmogelijk te weerstaan aan deze trendy en comfortabele schoenen. Ontdek hier alvast de looks en laat je inspireren.

 

ABOUT A GIRL met de sandalen Berrick Rock

Casual look ?

décontract 1

décontract 2

Trendy look ?

tendance 1

tendance 2

tendance 3

 

SO GIRLY BLOG met de  ballerina’s Festival Glee

Preppy & rock look ?

so girly 1

so girly 2

so girly 3

ESTELLE BLOG MODE  met de sandalen Sarina Billy

Ideale look voor in de dag ?

1

3

6

Avond look ?

unnamed

4

5

 

No related posts.

No related posts.

Ik reageer

*


*

Reageer: