SARENZA X DS BRUSSELS FASHION DAYS


16, 17, 18 oktober waren het de DS Brussels Fashion Days aan Square Brussels Meeting Centre. Sarenza was partner van dit evenement… 100% shoes. Zie hier het Sarenza team die wat insides geeft van dit evenement!

Capture

Chloé, Matthieu, Ines, Agathe, Geoffroy, Sofie.

Wat zijn de DS Brussels Fashion Days?

Het mode evenement van het jaar in Brussel waar Belgische designers hun collectie tonen. Dit is ook het moment waar je artiesten, designers kan ontmoeten en hun collecties kan ontdekken. Voor hun 4e editie was Sarenza de grote partner! Défilés van Belgische designer scholen, een modeshow van Elle Magazine in partnerschap met Sarenza,… een weekend boordevol activiteiten voor echt fashionista’s.

Vrijdagavond organiseerde Sarenza op zijn pop up store een exclusieve avond voor bloggers, influencers en fashionista’s: cocktails, taart en macarons verzorgd door de bekende chocolatier Wittamer! Het was een topavond!

gateau-sarenza

Gedurende het hele weekend waren er leuke animaties op de Sarenza pop-up store. Je kon er ook vooral allemaal paren van de nieuwe Sarenza collectie ontdekken: pumps, mocassins,… Keuze voor iederen en het publiek had dit al snel door ;)

Capture3

Op zaterdag vonden er zich talrijke activiteiten met blogsters plaats! Zaterdag leerde Milkywaysblueyes enkele meisjes hoe de perfecte shoefie te nemen en ze hierna aan te passen voor de perfecte instagram foto!

Capture4

Ook de blogster van Dogs en Dresses was van de partij en deed een DIY atelier! How to customize your shoes!

Capture5

De bekende blogster, Lima Che, deed een High Heel Coaching! Het was het ideale moment om zich te trainen op hoge stiletto’s en er super elegant uit te zien! Dankzij Lima Che, leerden deze meisjes heel wat bij!

Om de dag te eindigen dat zich kenmerkte door talrijke animaties, schoenen en verrassingen, was er de Elle Fashion Show in partnerschap met Sarenza. Talrijke collecties, zoals die van Natan en Wim Bruynooge, werden voorgesteld met de schoenen van Sarenza!

dédilé-ELLE (1)

Als kers op de taart was er een super glijbaan in de vorm van de stilette. Vrijdagavond aanwezig op de DS Brussels Fashion Days, stond deze op zaterdag op het Beursplein. Wie hier vanaf gleed en deze foto op Instagram plaatste, maakte kans om schoenen te winnen! Het ideale moment dus voor leuke selfies en shoefies!

Capture6

Super event en vooral ook super leuk om onze Sarenza schoenen in volle beweging te spotten tijdens de modeshows. Ook leuk om jullie ontmoet te hebben in een atmosfeer van blijdschap, shoes en fun! Een grote merci om erbij te zijn! Wil je nog meer schoenen van Sarenza, ga dan naar Sarenza.be!

No related posts.

No related posts.

Ik reageer

*


*

Reageer: